Laura Delmas

Laura Delmas

7de opvolger Vlaams Parlement, Antwerpen

Over mij

Eilandje

Laura is geboren in Madagaskar, heeft vervolgens een deel van haar jeugd in Montpellier doorgebracht en is daarna in Antwerpen terecht gekomen.

Laura is opgegroeid op het Kiel waar ze eerst in de Tentoonstellingswijk heeft gewoond en daarna aan het Olympisch Stadion.

Laura is van opleiding rechtspracticus. Ze combineerde haar studies rechtspraktijk in avondschool met een job bij FOD Justitie. 

Laura studeerde tijdens haar humaniora Woordkunst- Drama en heeft daarna nog 2 jaar aan het Lemmensinstituut in Leuven gestudeerd. Ze heeft nog steeds een grote interesse voor podiumkunsten en cultuur. Tijdens haar vrije tijd houdt ze zich nog bezig met projecten.

Ondertussen woont Laura al 7 jaar in het centrum van Antwerpen samen met haar echtgenoot die voor de veiligheid van de burgers instaat en hun 2 kinderen en rosse kater.

Momenteel is Laura tewerkgesteld als dossierbeheerder bij een bank.

Laura werd bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2018 verkozen als districtsraadslid van de districtsraad van Antwerpen, en ze is ondervoorzitter van de districtsraadsfractie.

Laura heeft interesse in de volgende beleidsdomeinen:

-cultuur en onderwijs

- integratie  en inburgering

-radicalisering.